Комплекса

Махала Кочорите е вилно селище от 11 къщи, разположено в западната част на курортен комплекс Пампорово, на 1440 м надморска височина.Всички къщи са двуетажни и се делят на 3 типа според площта и вътрешното разположение на помещенията.

-9.jpg

Всяка къща има тераса, собствено парко място и излаз към вътрешния двор на комплекса и към красивата околна местност. Изгледът, който се разкрива от комплекса навън, е към емблематичните заоблени родопски хълмове, покрити със смърчови и борови гори.

-51.jpg

За Вашето удобство и сигурност в комплекса е предвидена постоянна охрана и целогодишна поддръжка.
Вилното селище е изградено в типичния за региона архитектурен стил. За екстериора и интериора на къщите са избрани природни материали - предимно камък и дърво - които са специфични за родопската архитектура.

В махала Кочорите присъстват всички предпоставки за битов комфорт и домашен уют, които ще Ви осигурят високо ниво на лично удобство по време на Вашата почивка. -50.jpg

В същото време, архитектурните решения - екстериорни и интериорни - са внимателно балансирани, така че човешката намеса да не доминира над очарованието на дивата природа на околността. Така комплексът се вписва в естествената природна красота на местността, без да нарушава нейната хармония.

Махала "Кочорите" ще бъде Вашата удобна база за ски-туризъм през зимата, за отдих и планински туризъм през лятото, за почивка и уединение в успокояващата прегръдка на Родопа планина.

-42.jpg